ARTIEST: The Flaming Lips

Uit: Oklahoma City - Amerika    Genre(s): Experimenteel - experimenteel

Wat kan je zeggen over een band die het gepresteerd heeft om een plaat te maken die bestaat uit 4 verschillende versies, en die tegelijk op 4 verschillende stereo's dient te worden afgespeeld? Of een band die dol is op conceptplaten, zoals over een Japanse karateka die het opneemt tegen wereldveroverende robots? Of het maken van een soundtrack bij een niet bestaande film? Weird is nog een understatement. En dan heb je de concerten nog niet eens gezien. Een bloedspuwende zanger, een drummer die via een beeldscherm aanwezig is, en een handpop die de teksten zingt. En dat alles door een band die het presteert om en passant nog de meest zomerse en gouden melodieen uit de mouw te schudden. Het leven is mooi.

OUDE OPTREDENS VAN The Flaming Lips

Beijk alle oude (31) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN The Flaming Lips

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Flaming Lips. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Flaming Lips

Beijk alle oude (31) oude optredens

FOTO'S VAN The Flaming Lips

Foto The Flaming Lips te Optimus Primavera Sound 2012 Foto The Flaming Lips te The Flaming Lips - 28/01 - TivoliVredenburg Foto The Flaming Lips te The Flaming Lips - 28/01 - TivoliVredenburg Foto The Flaming Lips te Pukkelpop 2017 - Vrijdag Foto The Flaming Lips te The Flaming Lips - 28/01 - TivoliVredenburg Foto The Flaming Lips te Optimus Primavera Sound 2012
 
Bekijk alle 53 foto's van The Flaming Lips

The Flaming Lips NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: