ARTIEST: The Rasmus

Uit: Helsinki - Finland    Genre(s): Rock - rock

The Rasmus (zanger Lauri, gitarist Pauli, drummer Aki en bassist Eero) is een Finse Powerpop/Rock-band die in het Noorden (lees: Finland, Zweden, Noorwegen) en in Duitsland al een tijdje razend populair is. In 1996 verscheen hun debuutalbum "Peep", dat makkelijk goud werd. Met hun vierde album "Into" (2001) wint de band in Finland allerlei prijzen; beste Band, beste Single en beste Album van het jaar.
in 2004 verscheen de nieuwste cd "Dead letters", die ook in Nederland een hit is. De single "In The Shadows" werd een grote alternatieve hit, waarna de band op Pinkpop en Rock Werchter kwam spelen. Op Reading, Engeland, was het onthaal een stuk minder enthousiast: de band werd met flessen bekogeld. Voor de band zat er weinig anders op dan het podium te verlaten.

OUDE OPTREDENS VAN The Rasmus

Beijk alle oude (25) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN The Rasmus

OUDE OPTREDENS VAN The Rasmus

Beijk alle oude (25) oude optredens

FOTO'S VAN The Rasmus

Foto The Rasmus te The Rasmus - 1/12 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 1/12 - Melkweg Foto The Rasmus te Pinkpop 2004 za/zo Foto The Rasmus te The Rasmus - 21/11 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 1/12 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 27/2 - Effenaar
 
Bekijk alle 36 foto's van The Rasmus

The Rasmus NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: