ARTIEST: Komatsu

Uit: Eindhoven - Nederland

Begin 2010 wordt Komatsu samengesteld uit (ex)-leden van de ervaren rockcity bands SQY, Repomen en The Goods. Komatsu speelt een mix van stoner, rock en metal en maakt gebruik van samples. Zo nu en dan werkt de band samen met een VJ. In 2010 doet Komatsu enkele optredens in Noord-Brabant en België en deze worden door de pers zeer positief ontvangen. Enkele van haar optredens belandden zelfs in de jaarlijstjes van Nederlandse journalisten en/of recensenten als ’beste concert van 2010’.

In 2011 start de band in de Pop Ei studio te Eindhoven met promo- opnames. Ondertussen verzorgt Komatsu de support voor Lonely Kamel (NOO), Karma to Burn (USA) en speelt het in mei 2011 tijdens de officiële afterparty van Queens Of The Stone Age (USA) in de Effenaar te Eindhoven. De eerste promo van deze Eindhovense stonermoloch bevat 6 tracks en is opgenomen door Mo en Chris den Draaier en door Komatsu zelf gemixed en geproduceerd. De mastering is gedaan door Pieter Kloos, a.k.a. Pidah, in the Void Studio. In mei 2012 wordt Komatsu geselecteerd voor de Popronde 2012. In dezelfde maand verlaat Erik van Schenk-Brill de band en wordt hij vervangen door Stephan Quint (o.a. De Vettige Matjes, GodsChosenDealer en Motorbongo).

OUDE OPTREDENS VAN Komatsu

Beijk alle oude (96) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Komatsu

OUDE OPTREDENS VAN Komatsu

Beijk alle oude (96) oude optredens

FOTO'S VAN Komatsu

Foto Komatsu te Karma To Burn - 07/07 - Willemeen Foto Komatsu te Kempenerpop 2013 Foto Komatsu te Karma To Burn - 07/07 - Willemeen Foto Komatsu te Karma To Burn - 07/07 - Willemeen Foto Komatsu te Kempenerpop 2013 Foto Komatsu te Kempenerpop 2013
 
Bekijk alle 10 foto's van Komatsu

Komatsu NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: