ARTIEST: José González

Uit: Goteborg - Zweden

Wanneer je de naam José González ziet, verwacht je niet een Zweedse singer-songwriter. Toch komt José echt uit het hoge noorden. Sterker nog: hij is een ster in Zweden. Zijn eerste single werd gelijk een top 10 hit.

De in 1978 geboren Gonzalez, kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader is namelijk ook zanger. Al op jonge leeftijd kreeg Jose een gitaar in handen. Een Beatles akkoordenboek en een boek met Bossa Nova classics veranderde zijn leven. Deze invloeden zijn nog steeds te horen in zijn muziek.

Nadat zijn nummer "Heartbeats" in een reclame van Sony verscheen, is José een gevierd singer-songwriter. Begin 2014 kwam hij met een aantal nieuwe nummers die onlangs voor het eerst te horen waren als soundtrack in de film "The Secret Life of Walter Mitty".

OUDE OPTREDENS VAN José González

KOMENDE OPTREDENS VAN José González

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van José González. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN José González

FOTO'S VAN José González

Foto José González te Father John Misty & José Gonzáles - 06/08 - Openluchttheater Caprera Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Father John Misty & José Gonzáles - 06/08 - Openluchttheater Caprera Foto José González te Pukkelpop 2006
 
Bekijk alle 13 foto's van José González

José González NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: