ARTIEST: Heideroosjes

Uit: Horst - Nederland    Genre(s): Punk - nederpunk

Soms is de geschiedenis van een band zo onwerkelijk, dat je er beter een boek over kunt schrijven. Dat is in het geval van punkrockformatie Heideroosjes dan ook al gebeurd. Want het verhaal van het Limburgse viertal is een luidruchtig sprookje vol rock ’n roll. Een jongensboek over vier pubers die uitgroeien van rammelend punkbandje tot een wereldwijd rockend tourmonster, met een Edison op zak.

De band wordt in 1989 opgericht door een stel puberende vrienden uit het Limburgse Horst. Het doel; optreden! Zo vaak mogelijk en op zoveel mogelijk plaatsen. Inmiddels zijn we ruim 17 jaar verder. En heeft deze hechte rebellenclub (de bandbezetting is nooit gewijzigd!) vriend en vijand versteld doen staan. Met een ongekende werklust en energieke concerten als wapen. De feiten liegen er niet om; Heideroosjes stond bijna 1500 keer op de planken en bracht 14 albums uit. Waarvan er bovendien honderdduizenden over de toonbanken gingen. En waarbij de meest succesvolle van die albums ruim een half jaar in de hitlijsten verbleef.

OUDE OPTREDENS VAN Heideroosjes

KOMENDE OPTREDENS VAN Heideroosjes

OUDE OPTREDENS VAN Heideroosjes

FOTO'S VAN Heideroosjes

Foto Heideroosjes te Speedfest 2011 Foto Heideroosjes te Lowlands 2007 Foto Heideroosjes te Jera On Air 2012 Foto Heideroosjes te Groezrock 2019 Foto Heideroosjes te Crammerock 2012 Foto Heideroosjes te Jera On Air 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 148 foto's van Heideroosjes

Heideroosjes NIEUWS

Al het Heideroosjes nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: