Mogelijkheid om toch Pukkelpop ticket te scoren

Door KenStash op 11 juli 2011 - 14:33 1 Ondanks dat Pukkelpop al een flinke tijd uitverkocht is, is er nu toch een mogelijkheid om alsnog in het bezit te komen van een felbegeerd ticket voor het Belgische succesnummer.

Pukkelpop opent op maandag 11 juli om 18.00 uur een wachtlijst op hun website. Op die lijst kan je je inschrijven voor de 'omruilkassa'. Je vult je gegevens in en laat weten of je interesse hebt in een dagticket voor donderdag of vrijdag of een combiticket. Voor zaterdag 20 augustus zijn er sowieso nog tickets te koop via de normale weg. De Pukkelpop organisatie zal voor de wachtlijst naar je naam, adres, telefoonnummer en email adres vragen. Nadien zal het festival een e-mail sturen met daarin je volgnummer. Op basis van dit nummer kan zelf worden ingeschat hoe groot de kans is dat je alsnog in het bezit komt van een ticket die toegang tot het festival verschaft.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



LoveParade104

LOVE PARADE HAD NOOIT MOGEN PLAATSVINDENDe Love Parade in de Duitse stad Duisburg, waar een jaar geleden -op 27 juli...

PolskiLaugh25

OOSTBLOK SNOEPT WEST-EUROPESE FESTIVALWEIDE LEEG Ondanks een aanzienlijk aantal uitverkochte festivals, gaat het niet goed met...

REACTIES

Avatar Mikeylism
di 12 jul 2011 09:37

Mikeylism Nummer 1097.. haha

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.