Data voor Sziget en andere Hongaarse festivals bekend

Sziget
Data voor Sziget en andere Hongaarse festivals bekend
Door Marz667 op 01 oktober 2013 - 13:52 1 Het Sziget Festival in de Hongaarse hoofdstad Boedapest zal volgend jaar plaatsvinden van 11 tot 18 augustus. Daarnaast zijn ook de data bekendgemaakt voor diverse andere populaire Hongaarse muziekfestivals.

Direct na Sziget wordt aan het Balatonmeer voor de tweede keer het festival B my Lake georganiseerd. Dit festival richt zich uitsluitend op elektronische muziek, waarbij geen plaats is voor grote headliners maar het programma over de gehele breedte zeer sterk is. Het festival begint op maandag 18 augustus en duurt drie dagen.

Van 21 tot en met 24 november wordt in Boedapest het Fridge Festival georganiseerd. Dit festival biedt een combinatie van wintersportspektakel en muziek. De line-up voor dit jaar is nog niet bekendgemaakt, maar bij de voorgaande editie gaven onder meer Pendulum, Chase & Status, Infected Mushroom, Steve Aoki, Dub FX, Beardyman en Scooter acte de présence.

In het Hongaarse stadje Sopron, net over de grens bij Wenen, wordt al meer dan twintig jaar het VOLT Festival gehouden. In 2014 zal dit festival worden gehouden van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 juli.

Balaton Sound, afgelopen jaar verkozen tot ‘best medium-sized festival’ van Europa en in 2013 in recordtempo uitverkocht, wordt gehouden van 10 tot en met 13 juli. Het festival aan het Balatonmeer is populairder dan ooit en trekt steeds meer bezoekers uit België en Nederland.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Batmanfestnieuws

WINNEN 2X2 TICKETS VOOR BATMANFESTZaterdag 2 november vindt de vierde editie van Batmanfest plaats, in Capsloc...

Le Guess Who

LAUREL HALO, MOONFACE EN MEER VOOR LE GUESS WHO? Vandaag heeft Le Guess Who zijn tickets in de verkoop gedaan, de line-up per...

REACTIES

geen avatar
di 01 okt 2013 14:16

joostl Combinatie Sziget - Lowlands dit jaar dus niet mogelijk.

 0
geen avatar
di 01 okt 2013 15:14

DefisDre Sziget gelijk met Lowlands? Jammer. Geen Sziget voor mij dus.

 0
geen avatar
di 01 okt 2013 22:46

DjoekeF Aaah, nu is de fijne Sziget-Lowlands combinatie niet meer mogelijk inderdaad. Dan maar op zoek naar een alternatief voor Sziget.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.