Dour komt met nieuwe area op het festivalterrein

Dour
Dour komt met nieuwe area op het festivalterrein
Door JenniferWorrell op 04 april 2014 - 11:08 1 De organisatie van het Dour Festival heeft onlangs bekend gemaakt een nieuwe area aan het huidige festivalterrein toe te voegen. Voor de invulling van dit nieuwe gedeelte hebben zij een oproep op hun website geplaatst speciaal voor fanatiekelingen met goede ideeën, onder de noemer "Call For Projects". Hierbij kunnen mensen hun idee over de verdere invulling qua activiteiten op dit terrein opgeven middels een formulier. Een jury zal vervolgens zowel voor overdag als voor 's avonds een winnaar uitkiezen wiens idee uiteindelijk echt uitgevoerd zal worden.

Het inzenden van ideeën kan nog tot en met 20 april. Het is hierbij wel van belang dat deze uiteraard muziek-gerelateerd moeten zijn.

Dour vindt plaats van 17 tot en met 20 juli.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vestrock12

LIMP BIZKIT, THE OPPOSITES EN MEER MAKEN LINE-UP...Met de komst van Limp Bizkit (foto) , The Opposites, Intergalactic Lovers,...

Lowlands

ÁSGEIR BEVESTIGT ZICHZELF VOOR LOWLANDS Vanaochtend stond Ásgeir op de speelplaats van 3FM, hier bevestigde de...

REACTIES

geen avatar
vr 04 apr 2014 11:20

Woupla Ik moet bekennen dat ik het stuk volledig anders heb geinterpreteerd. Bij een invulling denk ik aan het insturen van een suggestie of een thema, bijvoorbeeld. Op de Dour-website staat expliciet dat het 'jouw' project is en dat je je kandidaat kan stellen. Ofwel: geen ideeen, maar daadwerkelijke acts!

http://www.dourfestival.be/nl/appelaprojets/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.