nieuws: Hete nachten in je tentje? Wees voorbereid! (en win 100 condooms)

Pinlkpop Sfeer
Hete nachten in jetentje? Weesvoorbereid! (enwin 100 condooms)
Door RobZ op 10 mei 2017 - 15:21 1 De leukste festivals gaan dit seizoen weer dag en nacht door, zeker als er een festivalcamping is. Elke festivalganger komt om te genieten van de muziek en de sfeer. Logisch dat dit doorgaat op elke festivalcamping. Festivals zijn er om te genieten, ook van elkaar! Beland jij in een tentje met sensuele, wilde of juist stille seks als gevolg? Vergeet niet om te genieten, maar laat het niet verknallen doordat je geen condooms bij je hebt. Wees voorbereid!

Want wie wil er na een spannend avontuur maanden in angst en onzekerheid zitten? Heb ik een SOA opgelopen? Ben ik misschien zwanger? Voorkomen is zo simpel: zorg dat je condooms bij je hebt. En dat is al lang niet meer alleen de taak van de man. Wil jij voorbereid zijn op een (onverwacht) avontuur, maar geen zin in ellende achteraf? Regel condooms. Zo simpel is het!

Condoom-Anoniem.be en Condoom-Anoniem.nl hebben alle condooms (en meer!) voor je op voorraad. Kies voor een drie, twaalf of honderd pack condooms en ze worden in een anonieme verpakking bezorgd. Thuis, of rechtstreeks bij een afhaalpunt van Bpost of PostNL.

Bezoek je de website van Condoom-Anoniem dan word je misschien verrast door het grote aanbod van condooms. Geen zorgen: als vrouw kies je standaard condooms met een gemiddelde maat. Als man heb je de luxe om een condoom te kiezen dat het best past! Bij condooms gaat het niet om de lengte, maar om de omtrek. Een condoom dat te strak zit is irritant, een condoom dat te los zit ook. Kies daarom een condoom dat goed past. Ontdek hier welke condoommaat jij hebt.

En kom je er nog niet uit? Als condoomspecialist staat Condoom-Anoniem graag paraat om je te helpen. Zonder dat het gênant is kan je met ze bellen, mailen, chatten of WhatsAppen. En had je toch seks zonder condoom en ben je bang voor een SOA of zwangerschap? Ze hebben ook zwangerschapstesten en SOA testen. Natuurlijk anoniem!

Als klap op de vuurpijl helpen we jullie graag een beetje op gang en geven we twee pakketten weg van maar liefst 100 condooms. Zo heb je ook nog iets om uit te delen op de festivalcamping! Wil je kans maken op deze unieke prijs dan stuur je een mailtje met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Condoom-Anoniem'.

Deze winactie loopt tot en met 30 mei.koningsdag1

TIPS: DE BESTE KONINGSDAG EN KONINGSNACHT FESTIVALS!Tijd om je oranje outfit weer uit de kast te trekken en Koningsdag te vieren!...

fiberfib 2014

BIFFY CLYRO, TEMPLES EN MEER BEVESTIGD VOOR FIB Het Festival Internacional de Benicàssim (FIB) heeft nieuwe artiesten aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.