Valtifest failliet verklaard; Onzeker of komende editie doorgaat

valtifest
Valtifest failliet verklaard; Onzeker of komende editie doorgaat
Door op 1 De B.V. achter het Valtifest festival is gisteren door de Amsterdamse rechter failliet verklaard. Het festival kon na de tegenvallende kaartverkoop in 2016 niet meer aan z'n betalingsverplichtingen voldoen. In totaal werd er 70.000 euro verlies geleden.

Het is hierdoor hoogst onzeker of de komende editie van Valtifest door kan gaan. De tiende editie van Valtifest staat in de planning voor 9 september.

De curator van Valtifest B.V. is in gesprek met een aantal partijen die het festival alsnog kunnen organiseren. "We proberen alles om het festival toch door te laten gaan. Het merk heeft waarde, en alle vergunningen zijn al rond." Er zijn voor Valtifest 2017 nu ongeveer 3.000 kaarten verkocht.

Dit is niet het enige hoofdpijndossier van Valtifest-organisator Meubelstukken. Hun festival Ship Happens (een festival op een cruiseschip) is al twee keer van datum gewisseld. Mensen die een aanbetaling hebben gedaan en hun geld terugwillen, krijgen tot nu toe nul op het rekest.

Op 22 april is de opslag van Meubelstukken in het Westelijk Havengebied van Amsterdam getroffen door een grote brand.Lowlands 2017

NAAZ VERVANGT SKOTT OP LOWLANDSLowlands laat weten dat Skott niet naar het festival kan komen. Wel is er...

Eindhoven Metal Meeting 2017

LINE-UP EINDHOVEN METAL MEETING COMPLEET MET... Eindhoven Metal Meeting heeft met de toevoeging van Master's Hammer uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.