Eerste namen Isle of Wight Festival: o.a. Depeche Mode, The Script en The Killers

Depeche Mode
Eerste namen Isle of Wight Festival: o.a. Depeche Mode, The Script en The Killers
Door op 1 De eerste namen van Isle of Wight Festival zijn bekendgemaakt. Aankomende zomer zijn Depeche Mode, The Killers, Kasabian, Liam Gallagher, The Script, Van Morrison, James Bay en Blossoms te zien op het Britse festival.

Dit jaar wordt de 50ste verjaardag gevierd. Van 1968 tot 1970 werd het voor het eerst georganiseerd als tegenhanger van het Amerikaanse Woodstock. Doordat veel mensen in die tijd geen kaartje kochten maar wel binnenkwamen ging het festival failliet. In 2002 werd de draad weer opgepakt.

Isle of Wight Festival vindt plaats van 21 tot en met 24 juni. Rond die tijd worden ook Pinkpop en Down The Rabbit Hole gehouden dus een overlap in programma zou zeker mogelijk zijn.

Kaarten voor het Britse festival zijn via deze link verkrijgbaar. Voor €240,- heb je een combiticket. Studenten kunnen tot €35,- korting krijgen.
Muse

MUSE, THE KILLERS EN BRUNO MARS NAAR ROCK IN RIO...Zojuist heeft de festivalorganisatie van Rock in Rio Lissabon de derde...

Pinkpop 2018 news

HAAL JE FAVORIETE ARTIEST NAAR PINKPOP MET DE GOUDEN... Onlangs werden alle headliners voor Pinkpop bekend gemaakt, dit zijn Pearl...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.