Nieuw Americana festival in Amsterdamse Bos (o.a. Tim Knol en Hiss Golden Messenger)

Hiss Golden Messenger 2
Nieuw Americana festival in Amsterdamse Bos (o.a. Tim Knol en Hiss Golden Messenger)
Door ThomasS op 22 februari 2018 - 10:28 1 Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt in het Amsterdamse Bos de eerste editie van Once In A Blue Moon plaats. Het nieuwe festival richt zich op americana, country, folk, blues en rootsrock. Tim Knol is een van de artiesten die zal optreden.

Naast Tim Knol zullen ook shows van The Mavericks, Sam Outlaw, Hiss Golden Messenger, Bombino, CC Smugglers, Steve Smyth en Lee Bains III & The Glory Fires te zien zijn. In totaal treden er 20 acts op, verdeeld over drie podia in de natuurrijke omgeving van het Amsterdamse Bos. De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon loopt via Ticketmaster en start op vrijdag 2 maart. Kaarten kosten 59,40 euro.

Voor wat betreft de randprogrammering put de organisatie ook inspiratie uit de Amerikaanse cultuur. Zo kent het cateringaanbod hoogwaardige en smaakvolle BBQ- en TexMex-gerechten en Kentucky soul food.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

RONNIE FLEX, FEDDE LE GRAND EN MY BABY ZIJN... Ronnie Flex & Deuxperience, Fedde Le Grand en MY BABY zijn door het...

Werchter Boutique

VOLLEDIGE PROGRAMMA WERCHTER BOUTIQUE 2018 BEKEND... Eerder maakte Werchter Boutique al bekend dat Bruno Mars en Oscar And The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.