Zwarte Cross 2018 al helemaal uitverkocht

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Zwarte Cross 2018 al helemaal uitverkocht
Door sjoertb op 29 maart 2018 - 13:55 1 Voor het eerst is de Zwarte Cross op voorhand al helemaal uitverkocht. Bij eerdere uitverkochte edities werden de allerlaatste kaarten op de festivaldag zelf nog verkocht.

Dit jaar vindt het festival van 12 tot en met 15 juli plaats en is er plek voor 220.000 bezoekers. Op de Zwarte Cross vind je een mix van muziek, theater, motorcross, stunts en humor. Op 33 verschillende podia spelen ruim 250 bands en meer dan 1.000 theaterartiesten.

Onder meer Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Kaiser Chiefs, Volbeat, Triggerfinger, Extince, Fresku, Danko Jones, Gogol Bordello, De Dijk, Millionaire, Electric Eel Shock, Birth of Joy en Feuerengel zijn er dit jaar te zien. In ons overzicht kun je het festivalprogramma bekijken.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Heisa

WINNEN: 6 X FESTIVALSHIRT OF PET NAAR KEUZE VAN HEISAOnlangs is de nieuwe kledingcollectie van Heisa gelanceerd. Heisa is een...

fortarocknieuwsklein

LINE-UP FORTAROCK 2018 COMPLEET MET O.A. DRAGONFORCE... Fortarock 2018 heeft zojuist de line up compleet gemaakt met DragonForce,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.