Silverstein, Anti-Flag en meer naar Antifest in Haarlem en Groezrock Indoor te Hasselt

Silverstein news_groot
Silverstein, Anti-Flag en meer naar Antifest in Haarlem en Groezrock Indoor te Hasselt
Door Cartman91 op 16 juli 2018 - 12:10 1 De Canadese band Silverstein komt samen met Anti-Flag en en supportacts Cancer Bats en Worries naar Haarlem en Hasselt toe voor indoor festivals. Deze optredens maken deel uit van de Europese tour die ze doen in oktober.

Op 26 oktober staan ze eerst in Patronaat tijdens Antifest, een festival georganiseerd door de band Anti-Flag. Een dag later, op 27 oktober staan ze op Groezrock Indoor in de Muziekodroom te Hasselt.

Tijdens Antifest staan behalve de eerder genoemde bands ook nog Less Than Jake, Reel Big Fish, Culture Abuse, Black Peaks, Tusky, The Prestige en Drones op het programma.

Tickets voor Antifest zijn al te verkrijgen, een kaartje kost je tussen de 28,30 en 31,25 euro. Voor een Groezrock Indoor ticket ben je 48 euro kwijt in de voorverkoop. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE

ADE EN ENTRÉE PRESENTEREN JAMESZOO QUARTET EN BRUXAS...Op donderdag 18 oktober presenteren ADE en Entrée in Het Koninklijk...

Crammerock

CRAMMEROCK KOMT MET NEGEN NIEUWE NAMEN (O.A. FLEDDY... Het Belgische Crammerock heeft weer negen namen aan de line-up bij kunnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.