Lionel Richie eerste naam Lokerse Feesten

review: Pinkpop 2016 - Zondag Lionel Richie
Lionel Richie eerste naam Lokerse Feesten
Door Cartman91 op 09 december 2019 - 16:12 1 Het Belgische festival Lokerse Feesten heeft zojuist de eerste naam bekend gemaakt.

Op het festival dat plaatsvindt tussen 31 juli en 9 augustus staat Lionel Richie in ieder geval op het podium. Lionel zal op de eerste festivaldag een optreden geven op de Mainstage.

Tickets voor de festivaldag met Lionel Richie op de Lokerse Feesten zijn al te verkrijgen. Een dagkaart kost je 53 euro. Hier koop je Lokerse Feesten 2020 tickets.

Lionel Richie speelt ook nog op de festivals Isle of Wight in Engeland en Montreux Jazz Festival in Zwitserland. In zowel Nederland als België was Lionel in 2016 voor het laatst te bewonderen. Toen stond hij op TW Classic in Werchter en op Pinkpop te Landgraaf.


Graspop 2020 news5

FAITH NO MORE LAATSTE HEADLINER GRASPOP METAL MEETINGNa Iron Maiden, Judas Priest en Aerosmith, was er nog een plek vrij voor een...

Gelderpop 2020 news

GELDERPOP MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A. KENSINGTON,... Hét festival voor de provincie Gelderland heet Gelderpop en vindt komend jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.