20ste editie Mixtream via livestream

Mixtream Festival 2020
20ste editie Mixtream via livestream
Door sjoertb op 13 augustus 2020 - 12:00 1 Het Mixtream Festival zou deze zomer voor de twintigste keer plaatsvinden in Heerhugowaard. Helaas is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om het met een groot publiek te vieren en blijft het festivalterrein leeg.

Toch kon de organisatie het jubileumjaar niet zomaar voorbij laten gaan en is er besloten om als alternatief een livestream uit te zenden met optredens, interviews en een online popquiz.

Op het muziekprogramma staan singer-songwriter Rose Marin, metalband Bloid, electro-experiment Knipøg, frenchcore DJ Melolife, rapper Kenny Reppe en folkband La Nique.

Kunstenaar Johannes de Boom (van The Shavers) en wethouder John Does geven in de interviews hun visie over cultuur en Mixtream.

Op zondag 30 augustus is de uitzending te volgen via facebook.com/mixtreamfestival vanaf 15:00 uur.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNirwana Tuinfeest 2020 news

NIRWANA TUINFEEST MAAKT NAMEN VOOR 2021 BEKEND MET...De organisatie van Nirwana Tuinfeest heeft het programma voor 2021 bekend...

Graspop 2020 news2

FAITH NO MORE IN 2021 OOK LANGS GRASPOP METAL MEETING Faith No More had voor deze zomer een imposante tournee in gedachten. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.