40e editie Klomppop schuift door naar 2022

Klomppop news_groot
40e editie Klomppop schuift door naar 2022
Door RobZ op 05 maart 2021 - 17:26 1 Thomas Azier, Navarone, Joost, The Dirty Daddies en Roxeanne Hazes komen dit jaar niet naar het Zeeuwse Ovezande. De uitgestelde jubileumeditie van Klomppop, gepland in het laatste weekend van mei, moet nog een jaar doorschuiven. Iedereen met een kaartje heeft bericht gehad dat ze hun geld teruggestort krijgen.

Sinds september heeft organisatie De Klomp Festivals alle scenario’s open gehouden en zelfs plannen gemaakt voor een groot terrasfestival. Maar met een avondklok in werking tot zo’n tien weken voordat de opbouw van het evenement zou starten, is er echt te weinig perspectief. Helemaal uitsluiten dat er eind mei een band speelt willen ze echter nog niet. Als begin april blijkt dat een vergunning voor losse concerten op een buitenpodium haalbaar is dan is zijn de vrijwilligers bereid zoiets alsnog in gang te zetten.

Een volwaardig festival dat de naam Klomppop mag dragen zal echter pas doorgaan op 27, 28 en 29 mei 2022. De verwachting is dat veel namen van het huidige programma ook dan weer op het affiche zullen staan.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Madnes festival adv

MADNES FESTIVAL 2021 SCHUIFT DOOR NAAR EIND AUGUSTUSMadNes is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland....

Big Rivers Festival)news

BIG RIVERS FESTIVAL KOMT DIT JAAR MET ALTERNATIEVE... Dit jaar kan door het coronavirus een reguliere editie van het Dordtse Big...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.