Lowlands binnen 2 minuten uitverkocht

Stromae
Lowlands binnen 2 minuten uitverkocht
Door melissavkoldam op 14 februari 2022 - 12:54 1 Zaterdagochtend gingen tickets voor Lowlands in de verkoop die waren overgebleven na de presale voor ticketkopers van Lowlands 2020 en 2021. De kaartverkoop was kort en heftig. Binnen twee minuten waren alle overgebleven kaarten verkocht. Lowlands vindt dit jaar plaats van 19 t/m 21 augustus in Biddinghuizen.

Mensen met kaartjes voor de geannuleerde edities van 2020 en 2021 hadden een week de kans om opnieuw kaarten te kopen. Hoeveel tickets er daarna nog over waren, wilde de organisatie niet zeggen. Zaterdagochtend gingen tickets in de verkoop die waren overgebleven. Er waren in totaal 60.000 tickets beschikbaar.

Mensen die nu nog een ticket voor Lowlands 2022 zoeken zullen het moeten doen met de bekende doorverkoopsites. Hier koop je Lowlands tickets op Ticketswap. Voor het eerst biedt Ticketmaster ook een doorverkoop-optie voor Lowlands tickets. Het loont dus waarschijnlijk de moeite om af en toe ook Ticketmaster te checken.

De Lowlands line-up is op dit moment nog maar deels bekend. Het is al aangekondigd dat Stromae, Arctic Monkeys, The Opposites, James Blake en Lewis Capaldi op het festival zullen optreden.

Wil je meer informatie of de complete line-up weten? Kijk dan op onze Lowlands festivalpagina.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

CONCERTZALEN BELGIË VANAF 18 FEBRUARI WEER VOOR TEN...Goed nieuws uit België. Diverse bronnen melden dat het Overlegcomité, dat in...

Oranjebloesem news

KONINGSDAG FESTIVAL ORANJEBLOESEM MAAKT VOLLEDIGE... Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Oranjebloesem voor het laatst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.