Breda Barst gaat definitief door in 2023

Breda Barst Future stage
Breda Barst gaat definitief door in 2023
Door tessamaria op 11 april 2023 - 14:20 1 Breda Barst 2023 is een feit! Dankzij de Club van 100, donateurs, sponsoren en de opbrengsten uit de Breda Barst Veiling staat de teller nu op ruim €40.000. Begin dit jaar werd bekend dat het festival financieel in zwaar weer zat. Vandaag maakt het festival bekend dat er ondanks alles dit jaar een nieuwe editie komt.

De festival organisatie streeft naar een startkapitaal van €100.000. Dit bedrag is nodig om bijvoorbeeld de bands en leveranciers te kunnen betalen. Breda Barst verwacht het budget rond te krijgen omdat er subsidie voor het festival is aangevraagd en er ook nog nog andere aanvragen bij verschillende cultuurfondsen en sponsoren uitstaan.

Ieder jaar in het 3e weekend van september vindt Breda Barst plaats in Park Valkenberg. Dit jaar op 15 en 16 september welliswaar in een iets kleinere setting. Met hulp van zo’n 250 vrijwilligers zetten ze een weekend vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop, dance en theater neer. Naast heel veel live muziek is er ook een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst.

Breda Barst 2023 is gratis toegankelijk.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

PAASPOP START VANAVOND MET EARLY BIRD TICKETVERKOOP...Paaspop 2023 zit er nog maar net op. Festivalinfo was...

Lowlands sfeer

'MINDER FESTIVALS EN MEER DRUGS DOOR GESTEGEN... 3FM en 3Vraagt (het jongerenpanel van Eenvandaag) hebben onderzocht wat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.