Gideon Luciana wint tv-programma The Talent Scout en verzekert zicht van plek op Pinkpop 2024

sfeer pinkpop
Gideon Luciana wint tv-programma The Talent Scout en verzekert zicht van plek op...
Door KayleeV op 31 augustus 2023 - 10:32 1 Gideon Luciana heeft afgelopen zaterdagavond de overwinning behaald in het SBS-programma "The Talent Scouts". Na een spannende finale, waarbij Nederlandse kijkers hun stem uitbrachten, mag de 23-jarige zanger zichzelf kampioen van het eerste seizoen noemen. Hij verzekert zich hiermee ook van een plek op het Pinkpop 2024 podium. Met zijn vertolking van "Earth Song" wist Gideon zowel de jury als het publiek te betoveren, waarmee hij als winnaar uit de bus kwam. Hij maakte deel uit van Team Nicky Romero.

In het programma 'The Talent Scouts' concurreren beroemde scouts zoals Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie met elkaar. Hun doel is om de beste zangtalenten te ontdekken en hen te laten uitgroeien tot de volgende grote nationale artiest. Op vrijdag 1 september zal Gideon zijn nieuwe single "GODS PLAN" uitbrengen.



Pinkpop wordt al sinds 1970 georganiseerd en is hiermee het langstlopende jaarlijkse popfestival in Nederland. Komende editie staat gepland voor 21, 22 en 23 juni 2024 op Megaland in Landgraaf. Eerder werd de artiest Jiri11 al bevestigd als de eerste act voor de 53e editie. Jiri11 was winnaar van 'De Limburgse Belofte' prijs die uitgereikt werd tijdens de Limburgse Popprijzen. Gideon Luciana mag zich dus de tweede officiele bevestiging van Pinkpop 2024 noemen. Het is nog niet bekend wanneer de voorverkoop van Pinkpop 2024 start. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pinkpop 2024
Tickets Pinkpop 2024
Pinkpop 2024
€ 145,00 - 290,00
Charlotte de Witte

CHARLOTTE DE WITTE OP AMF 2023 TIJDENS AMSTERDAM...Tijdens Lowlands 2023 draaide Charlotte de Witte een te gekke...

DGTL 2019

DGTL PRESENTEERT PROGRAMMA AMSTERDAM DANCE EVENT MET... Van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober vormt de NDSM-loods het decor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.