RECENSIE: Cosmic Gate - Back 2 Back 3

Cosmic Gate - Back2Back3
2007-11-24 Het DJ duo Cosmic Gate bestaat uit de Duitse jongens Claus Terhoeven (a.k.a. Nic Chagall) en Stefan Bossems (a.k.a. Bossi). Samen hebben ze al ontzettend veel muziek gemaakt en vele artiesten geïnspireerd. Cosmic Gate staat al drie jaar solide in de DJ Mag top 100, het tastbare bewijs van hun populariteit.

Naast hun eigen originele producties hebben Claus en Stefan een indrukwekkend repertoire van remixes in samenwerking met Tiësto, Ferry Corsten, Blank & Jones, Vanessa Mae en Svenson & Gielen. Om er maar even een paar te noemen.

Back2Back3 is het derde remix album van dit muzikale duo. De DJ’s die meegewerkt hebben aan deze cd zijn wederom niet de minste, maar de heren hebben ook zelf nog wat gedaan (zowel als duo als solo). Met deze plaat willen ze met hun fans delen hoeveel fun ze het afgelopen jaar hebben gehad met het maken van deze plaat en hun Back2Back3-Tour. En dat is duidelijk te horen! Het is een lekkere, dansbare plaat met op precies de juiste plekken hoogtepunten. De overgangen zijn vloeiend gemixed; de nummers gaan vaak naadloos in elkaar over. Stilzitten tijdens het luisteren naar Back2Back3 is een echte prestatie, zelfs als je beweert geen fan van deze muziek te zijn. Ook als je even in je eigen wereldje helemaal je eigen ding wilt doen (bijvoorbeeld keihard leren voor een belangrijk examen) zonder gestoord te worden, is dit een prima cd. Let’s dance!
Recensent:Yanne Fortes Artiest:Cosmic Gate Label:Black Hole Recordings
Motion City Soundtrack – Even If It Kills Me

Motion City Soundtrack - Even if it Kills me Motion City Soundtrack is een van die bands die er voor heeft gezorgd dat...

The May Bees – Drop Little Boy

The May Bees - Drop Little Boy Zo nu en dan heb je het we leens. Je zet een cd op en twijfelt of je een naar...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT