ARTIEST: Architects

Uit: Brighton - Engeland    Genre(s): Metal - mathcore

Architects is opgericht in 2004 en heeft enkele naamsveranderingen ondergaan. Inharmonic en Counting the Days zijn hun vorige namen.
In 2005 brengt de band zelf een demo uit waarop het album 'Nightmares' volgt. Na een Europese en Canadese tour en festivals in Engeland gaat de band opnieuw de studio in voor het album 'Ruin' (2007). Na een tour door Engeland komt ook 'Hollow Crown' uit. In 2008 tourt de band o.a. met Suicide Silence, Emmure en Beneath the Massacre. Het succes van de band is gigantisch en ze tekenen met Century Media Records. Ook touren ze heel Europa door. In 2011 komt 'The Here and Now' uit en in 2012 volgt het nieuwste album 'Daybreaker'.

De line-up bestaat uit Sam Carter (zang), Dan Searle (drums, percussie), Tom Searle (gitaar, keyboard) en Alex "Ali Dino" Dean (basgitaar). Sinds 2011 wordt de band bijgestaan door Casey Lagos (basgitaar), Bobby Daniels (basgitaar) en Josh Middleton (gitaar).

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (44) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (44) oude optredens

FOTO'S VAN Architects

Foto Architects te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Architects te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Architects te Groezrock 2012 Foto Architects te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Architects te Bring Me the Horizon - 21/1 - Melkweg Foto Architects te Jera On Air 2014 - Dag 1
 
Bekijk alle 12 foto's van Architects

Architects NIEUWS

Al het Architects nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar carowest
carowest
Avatar fransik
fransik
Avatar ItsIsle
ItsIsle
Avatar Paddo
Paddo

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar dinges88
dinges88
Avatar KissesOfVanity
KissesOfVan
no user avatar
ufopiloot
Avatar Dannylovespatricia
Dannylovesp

Live gezien door:

Avatar Jordy237
Jordy237
Avatar Jernimo
Jernimo
Avatar Yankeyunk
Yankeyunk
no user avatar
RickRuskus