Winnen: Workshop naar keuze voor jou en 3 vrienden

Honck
Winnen: Workshop naar keuze voor jou en 3 vrienden
Door RobZ op 19 juni 2014 - 14:09 1 Honck viert feest en daar pluk jij de vruchten van! Doe mee met de winactie en maak kans op een workshop t.w.v. 500 Euro. Je kunt o.a. gitaar of trompet leren spelen, zingen, dansen of zelfs een cd opnemen in een professionele geluidsstudio. Je kunt kiezen uit alle unieke cursussen die het platform te bieden heeft. Het werkt heel simpel!

Het enige wat je hoeft te doen is te vertellen wat jij wilt leren en met wie je naar welke workshop wilt gaan. In de eerste week van augustus hoor je dan of jij en je vrienden de gelukkigen zijn. Ga naar Honck en doe gelijk mee!

Honck is hét cursusplatform van Nederland waar je gratis je cursus of workshop plaatst en er ook een hele hoop kunt vinden. Het platform verbindt mensen met een passie. Niet alleen de professional, maar iedereen die denkt iets beter te kunnen dan anderen is welkom. Je vindt er workshops in de volgende categorieën: Actief, Carrière, Computer, Creatief, Culinair, Dans, Fashion, Fotografie, Kids, Lichaam en geest, Lifestyle, Literatuur, Muziek, Natuur en Talen.

Deze actie loopt t/m 30 juli.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SlamFMlogo.jpg

LUISTER SLAM!FM EN MAAK TIEN WEKEN LANG KANS OP...Festivals zijn de leukste dingen op aarde sinds de uitvinding van vrije tijd....

night at the park

PARKPOP OOK IN 2015 VOORAFGEGAAN DOOR NIGHT AT THE... Wegens grote belangstelling zal Night at the Park in 2015 zijn tweede editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.