ARTIEST: The Inspector Cluzo

Uit: Mont-de-Marsan - Frankrijk

De Inspecteur Cluzo is een Franse rockband. De band ontstond in 2008 door Laurent Lacrouts en Mathieu Jourdain. Laurent Lacrouts als gitarist en Mathieu Jourdain als drummer. De naam wordt bedacht door Angelo Moore, zanger van Fishbone. In 2008 brengen ze hun eerste EP uit genaamd The Inspector Cluzo met de singles Two Days en FxxK The BassPlayer hebben ze in Japan twee grote hits. In 2010 komt het tweede album genaamd The French Bastards uit. De cover van dit album is gemaakt door een vriend van de band Chaos in Taiwan. Dit album heeft net achter Lady Gaga het hoogste verkoopaantal. Ze verkochten binnen 3 jaar meer dan 50.000 exemplaren.

De Inspecteur Cluzo maakt een combinatie van rock en funk en valt te vergelijken met een combinatie van Rage Against The Machine en de Jackson 5, of een combi van AC / DC en Curtis Mayfield. Van 2008 tot 2011 geven ze ongeveer 480 concerten over de hele wereld in 26 landen. Ook staan ze op grote festivals als: Fuji Rock Festival, Sziget Festival en Lowlands.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (37) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Inspector Cluzo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (37) oude optredens

FOTO'S VAN The Inspector Cluzo

Foto The Inspector Cluzo te Paléo Festival 2017 Foto The Inspector Cluzo te Paléo Festival 2017 Foto The Inspector Cluzo te Paléo Festival 2017 Foto The Inspector Cluzo te Paléo Festival 2017 Foto The Inspector Cluzo te Paléo Festival 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van The Inspector Cluzo

The Inspector Cluzo NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: