Solar is helemaal uitverkocht

Solar Weekend Festival
Solar is helemaal uitverkocht
Door HarmG op 31 juli 2013 - 11:27 1 Solar, dat aankomend weekend plaatsvindt in Roermond, is helemaal uitverkocht. Dat maakt de organisatie bekend middels een persbericht. Dit jaar zijn onder meer The Opposites, Goose, Benga, Baskerville, Fresku, Goldfish en Jeff Mills van de partij voor een optreden.

Dit jaar opent Solar Weekend Festival voor het eerst de deuren van de Solar strandcamping op donderdag. Een beperkt aantal kampeerders kreeg de mogelijkheid om voor €20,- een Priority Ticket te kopen op en zo hun Solar Weekend te verlengen. Deze tickets waren ruim van te voren volledig uitverkocht.

Het uitverkochte Solar Weekend Festival trekt al jaren 25.000 bezoekers per dag. Twee festivaldagen en vier -nachten lang presenteert het festival acht muziekpodia met verschillende muziekstijlen en meer dan 125 verschillende creatieve projecten van collectieven en kunstenaars. In totaal werken er meer dan 1.000 mensen mee aan het festival.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Big Day Out 2

BIG DAY OUT MAAKT LINE-UP BEKENDHet rondreizende festival Big Day Out heeft de line-up van de komende edities...

rdambeatklein

HIATUS KAIYOTE, RYAN HEMSWORTH, ZEBRA KATZ EN MEER... Hiatus Kaiyote, Ryan Hemsworth, Zebra Katz, Boaz van de Beatz, Sevdaliza,...

REACTIES

Avatar pielenian
wo 31 jul 2013 11:43

pielenian Eindhoven? Haha werkelijk waar deze site. Doe je research even goed voor je willekeurig dingen erop kwakt

 0
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
wo 31 jul 2013 12:38

CmpngFlghtTL.. In bijna ieder bericht is wel een fout te vinden. Laat je berichten toch eens controleren door een 2de persoon voor je het online gooit.

 0
Avatar HarmG
wo 31 jul 2013 12:42

HarmG Klopt helemaal, domme fout! Organisatie huist in Eindhoven, daar ging het even mis. Inmiddels aangepast. Dank voor de alertheid.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.