Central Park festival verhuist naar groter terrein en krijgt extra podium in 2019

Central Park
Central Park festival verhuist naar groter terrein en krijgt extra podium in 2019
Door RobZ op 17 oktober 2018 - 12:56 1 Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de derde editie van Central Park plaats. Organisator Festifairs maakt vandaag bekend dat er een tweede overdekt podium aan het festival wordt toegevoegd.

Om dit mogelijk te maken gaat het festival verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. De derde editie gaat plaatsvinden op de grasweides achter recreatieplas “Strijkviertel” te Utrecht. De huidige locatie evenemententerrein “Down Under” bij de Laagravense plassen biedt geen ruimte voor het creëren van meerdere podia.

De kaartverkoop van Central Park start vrijdag 30 november. Tevens zullen dan de eerste headliners van de programmering bekend worden gemaakt. Volgens festivaldirecteur Van de Vecht is het festival bezig met een internationale act.

Festivalinfo houdt je natuurlijk op de hoogte!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



gebouw t

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MADE IN BELGIUM (O.A. COELY)Op zaterdag 17 november vindt Made in Belgium plaats in Gebouw-T te Bergen...

Therapy?

THERAPY? EN CLAW BOYS CLAW HEADLINERS VAN MOMFEST Op MOMfest vind je ieder jaar steengoede rockbands. Zo stonden bij de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.