OH MY! Music Festival met o.a. Meek Mill, Trey Songz en Dru hill wordt uitgebreid naar twee dagen

Trey Songz
OH MY! Music Festival met o.a. Meek Mill, Trey Songz en Dru hill wordt uitgebreid naar...
Door Brittneyverhage op 13 maart 2019 - 11:07 1 OH MY! Festival wordt een tweedaags festival. Nadat eind januari de komst
van onder anderen Meek Mill naar het Arenapark in Amsterdam op zaterdag 29 juni was aangekondigd, vlogen de kaarten in twaalf uur tijd de deur uit. De organisatoren onderzochten de mogelijkheid van een tweede dag en kregen daarvoor toestemming. En goed nieuws: de agenda van Meek Mill laat het toe dat hij ook op zondag 30 juni op de main stage is te zien.

In het Arenapark staan op zaterdag 29 en zondag 30 juni vier podia waarop muziek uit de verschillende muziekstromingen binnen de urban pop scene worden gebracht. Naast Meek Mill zijn ook Trey Songz, Roddy Ricch, Davido, Giggs, Dru Hill, Saweetie, Mr Eazi en YXNG BANE vastgelegd.

Tickets voor OH MY! Music Festival op zondag 30 juni 2019 zijn reeds in de verkoop gegaan. Een ticket kost 59.95 euro. Via deze link koop je tickets voor Oh My Festival 2019. De show van zaterdag 29 juni 2019 is al uitverkocht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



538 Koningsdag news

538 VIERT KONINGSDAG MET ONDER ANDERE GAVIN JAMES,...Onder andere Gavin James, Maan, Nielson, Wulf, Susan & Freek...

Oranjepop 2016

ORANJEPOP MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND O.A. NAAZ,... Oranjepop laat je elk jaar op Koningsdag kennismaken met de leukste en beste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.