Tante Rikie voor de laatste keer festivaldirectrice van Zwarte Cross in 2020

Tante Rikie
Tante Rikie voor de laatste keer festivaldirectrice van Zwarte Cross in 2020
Door sjoertb op 03 september 2019 - 12:09 1 Het boegbeeld van de Zwarte Cross, Tante Rikie, laat na de aankomende editie van 2020 haar rol als festivaldirectrice achter zich. Ze is vandaag 70 jaar geworden en houdt het niet meer vol om vier dagen lang, van ‘s ochtends tot ‘s nachts, op het festivalterrein aan het werk zijn.

Daarbij vindt ze ook dat het festival het zonder haar prima redt: “De organisatie loopt als een tierelier en als ik vanuit de coulissen naar het publiek kijk dan denk ik: wat prachtig! Het thema van de Zwarte Cross 2020 is daarom: ‘Jullie kunnen het!’. Ik ben tot de conclusie gekomen dat goed volk helemaal geen leider nodig heeft".

Er komt geen opvolger want Tante Rikie is niet te vervangen meldt het festival. Op 16, 17, 18 en 19 juli 2020 vindt de komende editie plaats.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AMF3

ARMIN VAN BUUREN, DAVID GUETTA, TIËSTO EN MEER GROTE...Op zaterdag 19 oktober staat de crème de la crème van de wereldwijde DJ-top...

dB's

DB'S VIERT 25-JARIG BESTAAN MET GRATIS FESTIVAL MET... dB's in Utrecht is al 25 jaar lang de plek om als band te oefenen of als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.