IC-arts Diederik Gommers verwacht dat Lowlands 2021 door kan gaan

Lowlands 2020
IC-arts Diederik Gommers verwacht dat Lowlands 2021 door kan gaan
Door RobZ op 24 november 2020 - 10:11 1 In een interview met 3FM-dj Frank van der Lende spreekt IC-arts Diederik Gommers de verwachting uit dat Lowlands 2021 door kan gaan. Door de snelle ontwikkeling en positieve berichten over de ontwikkeling van een vaccin tegen het corona-virus is het zijn verwachting dat het festival eind augustus doorgang krijgt. In het interview dat van der Lende houdt in het kader van Serious Request: the Lifeline, beantwoord hij de vraag of Lowlands komend jaar door kan gaan met: Ja, absoluut. Volgens Gommers gaan "vaccins alle vrijheid teruggeven".

Diederik Gommers is IC-arts in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam. Hij kreeg landelijke bekendheid doordat hij als onderdeel van het Outbreak Management Team het kabinet Rutte adviseert over maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Hiervoor schoof hij regelmatig aan bij praatprogramma's op de radio en televisie. Hij oogste veel bewondering over hoe hij omging met corona-criticus Famke Louise. In een interview van een paar dagen geleden zei Gommers al dat hij verwachte dat er vanaf februari weer publiek bij voetbalwedstrijden aanwezig kan zijn. Met een nieuw testbeleid waarin veel meer mensen getest worden, moet dat kunnen, denkt hij. In eerste instantie zal het volgens hem wel gaan om experimenten met voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Lowlands kon net als zo goed als alle zomerfestivals in 2020 niet doorgaan. In 2021 moet het festival op 20, 21 en 22 augustus plaatsvinden. Tot nu toe is alleen een optreden van The Opposites voor het festival bevestigd. Voorlopig zijn er nog geen kaarten te koop voor Lowlands 2021. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk kaartkopers van Lowlands 2020 tickets naar deze editie van Lowlands gaan. Hier houden we je op de hoogte van al onze Lowlands 2021 informatie.

Hier kijk je het interview van Frank van der Lende met Diederik Gommers terug. Op ongeveer 10:55 doet Gommers de uitspraken over Lowlands 2021.
Parkpop logo juist

PARKPOP VERHUIST VOOR 40E EDITIE NAAR HET MALIEVELDNa 39 edities in het Zuiderpark Den Haag gaat Parkpop volgend jaar voor hun...

Lowlands 2020 news

LOWLANDS START MET BOUW 90.000 ZONNEPANELEN OP... Het parkeerterrein in Biddinghuizen dat gebruikt wordt voor onder andere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.