RECENSIE: The Mole - As High as the Sky

The Mole – As High As The Sky
2008-11-09 Recensenten hebben zich aan een deadline te houden wat betreft nieuwe releases. Als het moet gebeuren dan moet het gebeuren en dezelfde avond in de mailbox van de coördinator zitten. Het maakt niet uit dat je gisteravond bent weggeweest naar een mooi ska feestje waar het bier zowel in mijn mond belandde als over mijn t- shirt. Vanmorgen werd het t- shirt de wasmachine ingegooid en draaide de cd van The Mole op de achtergrond terwijl mijn kater zich uitwerkte.

Dit project van ene Colin De La Plante, welke ook producer en DJ is, zei mij in eerste instantie helemaal niks. Na het beluisteren van deze plaat weet ik ook meteen waarom. Het past toch net niet in mijn straatje. De nummers zijn niet opzwepend genoeg, de baslijnen zijn verdwenen en totale vocale stilte tijdens de hele cd is mij iets te veel van het goeie. Deze cd zal opgezet moeten worden als je met een paar vrienden op de bank zit te chillen onder het genot van een biertje.

Mijn vrienden zijn er niet, bier gaat er alleen maar uit en niet in op dit moment en de bank staat helemaal aan de andere kant van de kamer. Gelukkig ben ik door de relaxte muziek wel tot rust gekomen en is mijn hoofdpijn verdwenen. Hiervoor wil ik Colin De La Plante toch bedanken. Al met al heeft hij een cd voor op de achtergrond, geen cd om op te luisteren of om op te feesten gemaakt. Hiervoor heeft As High As The Sky te weinig diepgang.
Recensent:Twan Scheffers Artiest:The Mole Label:Wagon Repair Recordings
End Of Green – The Sick’s Sense

End Of Green - The Sick's SenseDuitsland is bij uitstek het land waar vele gothic bands hun oorsprong...

Seelenluft – Birds and plants and rocks and things

Seelenluft - Birds and Plants and Rocks and Things Het Duitse Seelenluft past een beetje het Faithless principe toe; een DJ,...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT