RECENSIE: Simple Plan - Still Not Getting Any...

simpleplan-stillnotgettinga
2005-05-18 In thuisbasis Canada hebben de vijf mannen van Simple Plan al meer dan de nodige fans verzameld, en in Nederland lijken ze met de single Shut up nu ook aardig op weg te zijn. Het was verbazingwekkend om bij de showcase in de Melkweg te zien hoeveel fans de band al heeft in Nederland. Alle liedjes werden meegezongen, en iedereen ging uit z'n dak.

Op het album Still Not Getting Any... vindt je een gevarieerd aanbod van muziek. Van niets-aan-de-hand nummers als Shut Up en Jump, tot nummers als Crazy, die de boodschap meedragen dat we niet achter de media aan moeten lopen, maar lekker moeten zijn wie we willen zijn. Op de cd is zelfs een bijna ballad-achtig liedje te vinden.

In een genre waarin bands met dertien in een dozijn zitten, doet Simple Plan het nét even anders dan de rest, en daardoor klinken ze verassend nieuw. Misschien is de link met geboorteland Canada te makkelijk gelegd, maar de muziek van Simple Plan heeft wat weg van die van Avril Lavigne. Het is echter ook met de muziek van Good Charlotte en Blink 182 vergelijkbaar.

Zanger Pierre Bouvier zal voorlopig z'n eigen bevel nog niet in acht nemen, (het is zelfs niet te hopen) hij zal voorlopig z'n kop nog niet houden!
Recensent:Annet Haggeman Artiest:Simple Plan Label:Warner
brownfeathersparrow-letsbefine

Brown Feather Sparrow - Let's Be FineHet tweede album van Brown Feather Sparrow is een feit. Na het debuut uit...

ambiossis-demo

Ambiossis - Ambiossis Na Ambiossis vorig jaar voor het eerst live gezien te hebben was me één ding...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT