RECENSIE: The Distillers - City Of Angels

2002-10-10 'City Of Angels' is de nieuwe single en videoclip van The Distillers. Ruige, maar zeer toffe punk onder leiding van de lekker bitcherige Brody Armstrong. Op deze single staan eveneens de nummers 'Solvent' en 'Sing Sing Death House'. Laatstgenoemde is natuurlijk de titeltrack van het meest recente Distillers album en is net als de titeltrack van de single ook gewoon daar op te vinden. Als je het album al hebt, dan voegt deze drietrack single weinig toe aan je collectie. Zeker aangezien het nog niet eerder uitgebrachte nummer Solvent maar anderhalve minuut duurt.
De drie nummers zijn erg tof en zeker de moeite waard. Het nummer City Of Angels heeft zowaar hitpotentie. Het is punk en swingt toch de pan uit, waardoor dit een grote groep mensen zal aanspreken. Probeer het gerust zelf eens, twee van deze drie tracks kan je legaal downloaden op de Epitaph website.
Momenteel touren The Distillers in de States met de oubollige bands No Doubt en Garbage. Shirley and Gwen eat your hearts out!
Recensent:Jeroen Verdel Artiest:The Distillers Label:Hellcat / Epitaph

Obstructie - Oorverdovende StilteDe hoes van ‘Oorverdovende Stilte’, de nieuwe cd van...

Ship Of Fools - Let's Get This Mother Outta Here Ooit had het metal en doomlabel Peaceville een zusterlabel met de naam...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT