Nieuw festival Japies Hof komt met Tourist LeMC en Hein Cooper

Tourist Lemc
Nieuw festival Japies Hof komt met Tourist LeMC en Hein Cooper
Door robinmelis op 08 april 2016 - 12:48 1 Op zaterdag 2 juli start een gloednieuw muziek- en foodfestival: Japies Hof in de Amsterdamse Jaap Edenbaan.

De eerste acts zijn al een feit namelijk hiphopper Tourist LeMC (foto), indie-singer-songwriter Hein Cooper en chef-kok met michelinsterren Pascal Jalhay. Naast muziek en veel aandacht voor het culinaire aanboed heeft het festival een eigen terrein voor de jongeren met dj-workshops, spannende verhalen en veel creatieve activiteiten.

Japies Hof gaat op 2 juli 2016 in de Jaap Eden baan te Amsterdam plaatsvinden. Volwassenen betalen €19,50, jeugd (12 tot en met 17 jaar): €7,50 en kinderen (4 tot en met 12 jaar: €5. De tickets gaan zaterdag 9 april om 10 uur in de voorverkoop via deze website.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Waterjump

ZWART LICHT, KEES VAN HONDT EN RICO & A.R.T. EN MEER... Waterjump Festival heeft de headliners voor het festival compleet. Op...

Amsterdam Woods Festival

AMSTERDAM WOODS FESTIVAL KOMT MET EEFJE DE VISSER,... Amsterdam Woods Festival maakt zeven nieuwe namen van haar line-up bekend....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.