Vanavond Frontstage Radio 34!

Door Frits89 op 16 maart 2011 - 16:30 1 Vandaag stond het Nederlandse muziekland vooral in het teken van de perspresentatie van Pinkpop, bijna de volledige line-up van het langslopende popfestival ter wereld is vandaag bekend gemaakt. Daarom besteden wij vanavond in Frontstage Radio uitgebreid aandacht aan Pinkpop. Zo zal het gehele affiche nog een keer worden genoemd, en zal de muziek in de uitzending bestaan uit artiesten die deze Pinksteren naar Landgraaf zullen afreizen. Bijvoorbeeld Elbow, Volbeat en Two Door Cinema Club.

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amsterdamroots.gif

EXTRA DAG VOOR AMSTERDAM ROOTS FESTIVALHet Amsterdam Roots Festival komt met een extra dag. Het festival gaat op...

pinkpop2010news.jpg82

PINKPOP 2011: DE LINE-UP Eindelijk is het zover! De line-up van Pinkpop 2011 is zo goed als rond. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.