Winnen 3x2 kaarten voor Ik Zie U Graag

Intergalactic Lovers
Winnen 3x2 kaarten voor Ik Zie U Graag
Door op 1Breda is de poort naar Nederland voor veel Belgische muzikanten. Op het programma van Mezz staan dan ook regelmatig optredens van Belgische artiesten. Het showcase-festival Ik Zie U Graag gidst je door het muzikale landschap van onze zuiderburen. De echte liefhebber ontdekt hier de pareltjes van morgen. Op het festival zullen onder meer Intergalactic Lovers (foto), Geppetto & The Whales, The Sore Losers, King Dalton en Age of Giants te zien zijn.

Festivalinfo mag 3x2 dagkaarten (1x2 dagkaarten voor iedere dag) weggeven voor Ik Zie U Graag op 11, 12 en 13 april 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Ik Zie U Graag vrijdag', 'Ik Zie U Graag zaterdag' of 'Ik Zie U Graag zondag' afhankelijk van de dag die jouw voorkeur heeft.

Deze actie geldt tot en met 4 april 2014.pukkelpop2014.jpg

COMBITICKETS VOOR PUKKELPOP BIJNA UITVERKOCHTWil je naar Pukkelpop maar heb je nog geen kaartje, dan is er enige haast...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

LINE-UP SENA TALENT STAGE OP BEVRIJDINGSFESTIVAL... De line-up van de Sena Talent Stage op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.