Fritz Kalkbrenner, Alle Farben en meer op Pleinvrees ADE

Fritz-Kalkbrenner
Fritz Kalkbrenner, Alle Farben en meer op Pleinvrees ADE
Door sjoertb op 10 augustus 2016 - 17:19 1 Zojuist zijn Alle Farben en Fritz Kalkbrenner toegevoegd aan het feest dat Pleinvrees geeft tijdens Amsterdam Dance Event.

Van 22:00 tot en met 07:00 uur is de nacht van 22 op 23 oktober de WesterUnie van de artiesten die Pleinvrees en de liefhebbers graag zien.

Eerder was bekend dat Larse, Chopstick & Johnjon, Till von Sein, Meggy, Tender Games, Yannick labbé, Joris Delacroix, Oliver Giacomotto, Miss Melera, Jonas Rathsman, Olivier Weiter, Huminal, Illesnoise, Sandeep, Arjuna Schiks, Mees Dierdorp en Prosper Rek optreden.

Kaarten voor de show kosten 22,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event vindt dit jaar van 19 tot en met 23 oktober plaats. ADE is het grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. Voor deze 21e editie worden er 375.000 bezoekers uit binnen-en buitenland verwacht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands

LOWLANDS EN PUKKELPOP MAKEN VERVANGENDE ACT VOOR...Eerder deze week werd bekend dat Travi$ Scott een aantal festivals waaronder...

Kunst tot de Nacht

MISTER AND MISSISSIPPI, SPEELMAN & SPEELMAN EN MEER... Het programma van Kunst tot de Nacht is zojuist bekendgemaakt. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.