Eerste namen Noorderslag (o.a. Broederliefde, Pip Blom en Rondé)

Ronde
Eerste namen Noorderslag (o.a. Broederliefde, Pip Blom en Rondé)
Door sjoertb op 18 oktober 2016 - 11:39 1 De eerste artiesten van Noorderslag zijn zojuist bekendgemaakt. Broederliefde, Donnie, Pip Blom, Rondé (foto), Rob Dekay, Teske, The Jerry Hormone Ego Trip, The Grand East en Yung Internet zullen op de aankomende editie te zien en te horen zijn.

Eurosonic Noorderslag is tweeledig en bestaat uit een presentatie van Europese acts (Eurosonic) en een Nederlands programma (Noorderslag). Het showcasefestival wordt door heel Europa uitgezonden en is een erg belangrijk voor nieuwe Europese muziek.

Eerder konden we al verklappen dat op Eurosonic de bands Indian Askin, Roosevelt, Warhaus, Inner Tongue, Be Charlotte en Rein te zien zijn. De focus ligt dit jaar op Portugal. Uit dat land komen onder meer The Gift, NEEV, DJ Ride, Gisela João, Glockenwise en Memória de Peixe naar het festival.

De kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag start op 29 oktober, 12.00 uur.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roadburn 2014

MYSTICUM, DEAFHEAVEN, SUBROSA EN MEER OP ROADBURN 2017Roadburn heeft weer een schat aan vette acts voor de aankomende editie. In...

awakenings festival 2016

AWAKENINGS EINDHOVEN MAAKT LINE-UP BEKEND (O.A. TIM... De Eindhovense editie van Awakenings, dat op 28 januari plaatsvindt in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.