'Editors op Pinkpop 2018'

Editors Gashouder
'Editors op Pinkpop 2018'
Door RobZ op 16 januari 2018 - 09:55 1 Een mooie primeur voor 3FM DJ Domien. Domien had een telefonisch interview met Editors-zanger Tom Smith vanwege een nieuw album 'Violence' dat uitkomt in maart. De eerste single 'Magazine' staat sinds vandaag op Spotify. Tijdens het gesprek laat Tom Smith vallen dat hij op Pinkpop 2018 staat op de dag dat Bruno Mars ook speelt. Dit is dus zondag 17 juni. Hier kan je het audio-fragment terugluisteren.

Op 27 maart staat Editors ook in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit concert is echter al uitverkocht.

De kaartverkoop van Pinkpop 2018 start op zaterdag 24 februari 2018 via deze link op Ticketmaster/. Hier kun je een reminder instellen voor de start van de verkoop. Vorig jaar betaalde je 95,- euro voor een dagticket en 195,- euro voor alle drie de dagen samen. Voor de aankomende editie zijn de ticketprijzen nog niet officieel bekendgemaakt.

Eerder werd al de komst van Foo Fighters, Pearl Jam, Bruno Mars en Nothing But Thieves bevestigd. Hier vind je al onze Pinkpop 2018 informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Into The Grave

GOJIRA, DELAIN, SUICIDAL TENDENCIES EN MEER ERBIJ...Op 10 en 11 augustus is het tijd voor het jaarlijkse Into The Grave...

Avond van de Jazzmuziek 2018 news

EERSTE EDITIE AVOND VAN DE JAZZMUZIEK IN CARRÉ MET... Steeds minder wordt er naar jazzmuziek geluisterd. De generatie die weet wie...

REACTIES

geen avatar
di 16 jan 2018 13:26

eatsleeprave.. Opvallend en niet als headliner denk ik....

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.