Winnen: 2x2 kaarten voor London Calling 2018

YUNGBLUD
Winnen: 2x2 kaarten voor London Calling 2018
Door op 1Het popfestival London Calling begon in 1992 als showcasefestival voor de nieuwste beloftes uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig biedt London Calling aan nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit het de hele wereld een podium, als springplank naar clubs en festivals. Dit jaar spelen onder meer Husky Loops, Yungblud, Moaning, Sinkane, Rolling Blackouts Coastal Fever en Snapped Ankles op het festival.

Op 25 en 26 mei vindt London Calling 2018 plaats in Paradiso te Amsterdam. Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 passepartout-tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'London Calling 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 23 mei.

Foto: Yungblud in Rotown door Eva RuitenBZB

UITVERKOCHT ALLE REMMEN LOS FESTIVAL VOLGEND JAAR...Afgelopen Hemelvaart vond voor het eerst het Alle Remmen Los Festival...

Helldorado

DANKO JONES, SUPERSUCKERS, THE DEVILS EN MEER VOOR... Dit jaar vindt de tweede editie van Helldorado - The Incredible Rock &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.