Tekashi 6ix9ine in de gevangenis; Juice WRLD vervangt op WOO HAH! Festival

WOO HAH! 2018
Tekashi 6ix9ine in de gevangenis; Juice WRLD vervangt op WOO HAH! Festival
Door op 1 Tekashi 6ix9ine komt niet naar WOO HAH!. De Amerikaanse rapper werd afgelopen woensdag opgepakt omdat hij beschuldigd is van de mishandeling van een fan. De rechter heeft besloten dat Tekashi niet op borgtocht vrijkomt en daardoor kan hij niet op WOO HAH! optreden. Tekashi 6ix9ine was zelf ook al een invaller. Hij had de plek gekregen van Action Bronson die wegens een blessure niet op tour kon.

Gelukkig heeft WOO HAH! wederom snel een waardige vervanger gevonden. Juice WRLD. Deze Amerikaanse rapper heeft op het moment een grote hit met 'Lucid Dreams'. Juice WRLD staat zondag om 21:00 uur op het Forest Stage podium.

WOO HAH! is sinds gisteren helemaal uitverkocht. Het festival krijgt komende zaterdag en zondag 32.500 bezoekers over de vloer. J.Cole, A$ap Rocky en Migos zijn headliners. Hier vind je al onze WOO HAH! 2018 informatie.
Lokerse Feesten news

LOKERSE FEESTEN COMPLEET MET TOEVOEGING SOULWAXHet Belgische festival Lokerse Feesten heeft het programma compleet voor de...

Lowlands 2018 news

HET FILMPROGRAMMA VAN LOWLANDS IS BEKEND (O.A.... Van 17 tot en met 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.