Motel Mozaïque beloont bezoekers die met OV of de fiets komen

Isaac Gracie Motel Mozaique
Motel Mozaïque beloont bezoekers die met OV of de fiets komen
Door op 1Op Motel Mozaïque Festival 2019 kunnen bezoekers een positieve vervuilerstaks krijgen. Op eten en drinken is er namelijk korting voor festivalliefhebbers die op de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival zijn gekomen. De actie moet motiverend werken en de duurzaamheid bevorderen. Goed gedrag belonen werkt beter dan minder wenselijk gedrag straffen is de filosofie.

Bezoekers ontvangen een groene-stempelkorting wanneer ze aan de infobalie van het festival een foto of video van die dag tonen, waarop ze al fietsend of met het ov-reizend te zien zijn. Op elk drankje en eten bij Plaza Mozaïque zal voor deze bezoekers € 0,10 korting zijn. Ook is er 10% groene korting op de MOMO merchandise.

Op 18, 19 en 20 april 2019 presenteert Motel Mozaïque meer dan 100 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten waaronder De Likt, Jungly By Night, Winne, Panda Bear, Apparat, Melanie De Biasio, Grandbrothers & Ensemble, Fontaines D.C. en Altin Gün.

Tickets
Dagkaart vrijdag
Dagkaart zaterdag
Passepartout

Foto: Isaac Gracie op Motel Mozaïque 2017 door Anja de BruijnBevrijdingspop Haarlem

LAATSTE NAMEN BEVRIJDINGSPOP BEKEND O.A JETT REBEL,...Op 5 mei wordt er overal in Nederland de vrijheid gevierd. In Haarlem vindt...

Sfeer Camping

TASSEN TIPS VOOR EEN WEEKEND FESTIVAL “Wat neem ik mee?” is een veelgestelde vraag vooraf aan een weekend festival....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.