Eerste namen en extra dag voor Holland International Blues Festival o.a Beth Hart en Walter Trout

Beth Hart
Eerste namen en extra dag voor Holland International Blues Festival o.a Beth Hart en...
Door brittcrooswijk op 21 november 2019 - 10:38 1 Vandaag maakt het Holland International Blues Festival de eerste namen bekend die zullen optreden op de jubileumeditie van het festival en komen ze met een extra festivaldag.

Op vrijdag 12 juni staan Beth Hart, Walter Trout en Waylon and The Blizzards op het programma. Voor zaterdag 13 juni zijn Laurence Jones, Chris Cain en The War and Treaty aangekondigd en op donderdag 11 juni opent het festival met onder andere Curtis Salgado, Danielle Nicole en DeWolff. Binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt.

Het festival vindt plaats op 11, 12 en 13 juni in Blues Village Grolloo. Een kaartje voor de donderdag kost je €35,-, voor een kaartje voor de vrijdag en zaterdag ben je €75,- kwijt en een 3-dagenkaart kost je €155,-. De kaartverkoop is deze ochtend van start gegaan. Tickets voor het Holland International Blues Festival in Blues Village Grolloo koop je via deze link.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fulco

EERSTE 19 NAMEN GRASNAPOLSKY 2020 BEKEND MET O.A.... Grasnapolsky maakt vandaag de eerste 19 namen bekend voor de 2020 editie....

Sonic Whip news

EERSTE NAMEN VOOR SONIC WHIP BEKEND O.A KADAVAR EN... Volgend jaar vindt alweer de derde editie van Sonic Whip plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.