ARTIEST: Shaking Godspeed

Nederland

Shaking Godspeed is een Nederlandse blues- en rockband. Met zanger en gitarist Wout Kemkens, bassist/toetsenist/zanger Paul Diersen, drummer Maarten Rischen en met Orgel/zanger Andre Dodde. Het zijn drie jongemannen die goede songwriting combineren met expiriment en bezieling.

2009 is een goed jaar voor de jongens.In dit jaar brengen ze hun eerste zelfgetitelde LP uit bij het vinyllabel Quadrofoon Records, en mogen ze spelen op het Noorderslag festival. Een jaar later brengen ze hun eerste volledige album 'Awe' uit, en spelen ze onder meer op festivals als Paaspop en Zwarte Cross. In 2011 winnen ze tijdens de nederpopshow een optreden op het Sziget Festival.

OUDE OPTREDENS VAN Shaking Godspeed

Beijk alle oude (164) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Shaking Godspeed

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Shaking Godspeed. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Shaking Godspeed

Beijk alle oude (164) oude optredens

FOTO'S VAN Shaking Godspeed

Foto Shaking Godspeed te Geuzenpop 2011 Foto Shaking Godspeed te Geuzenpop 2011 Foto Shaking Godspeed te De Nachtmis 2012 Foto Shaking Godspeed te De Nachtmis 2012 Foto Shaking Godspeed te Geuzenpop 2011 Foto Shaking Godspeed te Geuzenpop 2010
 
Bekijk alle 24 foto's van Shaking Godspeed

Shaking Godspeed NIEUWS

Al het Shaking Godspeed nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: