Nieuws rond TMF Awards, Sziget, 12 Hours Of Hiphop

Door florencez op 14 april 2011 - 13:52 1 Rapper Mr. Polska zichzelf naar de TMF Awards getweet. Nadat hij het volgende had getweet naar TMF: "Hallo @TMFnl. Geen Oostblok-boy op de TMF awards? Hoe kan dat nou? Er zijn heel veel mensen die @MrPolska op de TMF awards willen zien!" werd hij uitgedaagd om 1000 keer #polskaopdetmfawards geretweet te krijgen. Dat is hem gelukt en daarom staat hij op het TMF Awards Festival op 12 juni in Amsterdam.

Zaterdag 21 mei vindt de derde editie van 12 Hours Of Hiphop plaats in Goes. Daar zijn optredens te zien van o.m. Brainpower, DJ TLM, DJ Irie, DJ Lowpro, Donald D (USA), ZiRe, Overdosis, Pariaz, Kay LC, DJ Daan, Casto, Jason, Propo’88 en Blabbermouf. Tevens kunnen mensen zich inschrijven voor wedstrijden in diverse disciplines om zo o.a. kans te maken op een dag studiotijd bij Killing Skills.

En ten slot: De naam hing al in de lucht maar het is nu officieel bekend gemaakt. Ben L’Oncle Soul staat op het Sziget festival in Hongarije. Ben L’Oncle Soul is bekend van de nummers 'Seven Nation Army' en 'Soulman'.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



incubatenewss

VOORVERKOOP INCUBATE BEGONNEN + NIEUWE BEVESTIGINGDe voorverkoop van het festival Incubate in Tilburg is vandaag om 12:00 uur...

Zeumerfestivalnews1

LINE-UP ZEUMERFESTIVAL COMPLEET Met o.a. artiesten als de 3J's, Abel, Yasmin en Only Seven Left is de line-up...

REACTIES

Avatar Kello
do 14 apr 2011 15:02

Kello die tweet actie is wel echt epic maar geeft het zielige niveau van de tmf awards maar weer :.)

 0
Avatar NemesisNL
do 14 apr 2011 15:08

NemesisNL en het zielige niveau van nederhop dat iedereen er alles voor doet om een beetje geld te verdienen van 14 jarige..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.