Gorillaz, James Murphy en André 3000 werken samen voor Converse

Door Marz667 op 10 februari 2012 - 13:31 1 Het Britse virtuele-project Gorillaz is een samenwerking aangegaan met de schoenenfabrikant Converse. Het multimedia-project van striptekenaar en artiest Jamie Hewlett heeft niet alleen exclusieve prints gemaakt voor schoenen, maar de samenwerking gaat nog een stuk verder.

De samenwerking tussen Gorillaz en Converse heeft ook gezorgd voor een 'Three Artists. One Song'-project. Samen met James Murphy en Outkast-rapper André 3000 is er een nummer gemaakt die gratis is te downloaden op de Converse-website op donderdag 23 februari.

De schoenen van de Converse & Gorillaz Collection zijn vanaf 23 februari verkrijgbaar in verschillende winkels en natuurlijk ook on-line. De schoenen gaan over de toonbank voor 60 dollar per paar, dat is omgerekend 45 euro. Bekijk de Converse Facebook-pagina voor het laatste nieuws rond de samenwerking.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



beanieuws

VANDERBUYST E.A. OP KONINGINNEDAGFESTIVAL BEADe komst van hardcoregroep 7 Seconds op Koninginnedag in Baroeg was reeds...

kabaalamnews

NIEUWE NAMEN BEVRIJDINGSFESTIVAL GELDERLAND Legendary Shack Shakers, Cobra Skulls, I Chaos, 030303 Dj's, Kingpin,...

REACTIES

geen avatar
za 11 feb 2012 02:29

vidaloca The Gorillaz zouden toch overal mee kappen???

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.