Anouk en Lost Frequencies naar Crammerock 2018

Lost Frequencies
Anouk en Lost Frequencies naar Crammerock 2018
Door Maximeisis op 03 juli 2018 - 11:17 1 Van 31 augustus tot en met 1 september zal Crammerock 2018 zich weer afspelen in het Belgische Stekene.

Een tijdje geleden kondigde ze hun eerste 10 namen aan voor het festival en nu zijn er weer nieuwe namen toegevoegd aan de affiche.

Anouk is bevestigd als één van de headliners van het festival. Als coach van The Voice of Holland heeft de zangeres het behoorlijk druk. Toch staat ze deze zomer op veel festivals.

Lost Frequencies, bekend van de hit Are You with Me, tourt momenteel de wereld rond maar komt het eerste weekend van september met veel plezier terug naar België voor een optreden op Crammerock.

Eerder werd al aangekondigd dat onder andere Miles Kane, Seasick Steve, Kraantje Pappie en nog vele andere artiesten op het festival zullen spelen. Meer informatie en de voorlopige line-up kan je vinden via de link op de festivalpagina.

De ticketverkoop start op 9 juli om 12 uur. Stel hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart. Tickets voor Crammerock 2018 zijn beschikbaar vanaf €37,- euro en je vind ze via de link.

Foto: Publiek bij Lost Frequencies op Lollapalooza Berlijn 2016 door Anne-Marie Kok



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Into The Great Wide Open news

INTO THE GREAT WIDE OPEN 2018 HELEMAAL ROND MET O.A....Eind augustus vindt Into The Great Wide Open weer plaats op Vlieland. Het...

hardwell

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR HARDWELL EN METROPOLE... De 12.000 tickets die werden aangeboden voor Hardwell & Metropole...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.