Bowie Collective en Rumours naar Hello Festival 2019

hello festival
Bowie Collective en Rumours naar Hello Festival 2019
Door op 1Ook tributebands maken in 2019 deel uit van de Hello Fesitval line-up. Zondag 9 juni staan The Bowie Collective en Rumours op de Zebra stage. Eerder maakte het festival de komst van onder andere Lenny Kravitz en Golden Earring bekend.

Uit Engeland komt The Bowie Collective. Een 12-koppige Rock ’n Roll band die ontstaan is uit een grote liefde voor David Bowie. Na zijn overlijden in 2016, hebben de mannen de handen in een geslagen om ervoor te zorgen dat Bowie’s werk levend word gehouden.

Rumours wordt gezien als de beste Fleetwood Mac tribute band wereldwijd. In 2018 is Fleetwood Mac gestart met hun ‘farewell tour’ en daarom is Rumours vastbesloten om de muziek van deze legendarische band in levend te houden.

Tickets voor het Hello Festival kosten tussen de €61,50 en de €96 voor een dag-ticket en tussen de €85,50 en de €120 voor een weekend ticket. De tickets zijn per direct verkrijgbaar. Koop via deze link je tickets voor de zaterdag.
Koop via deze link je tickets voor de zondag.
Koop via deze link je weekend tickets.Tenacious D

TENACIOUS D EN MEER BEVESTIGD VOOR ROCK AM RING /...Rock Am Ring en Rock Im Park hebben vandaag weer een flink deel van hun...

AFAS Live

TEKASHI69 EN MEER OP JUNGLE ELECTRIC FESTIVAL IN... Tekashi69, ook wel 6ix9ine, treedt op tijdens de tweede editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.