Schollenpop in 2019 voor het eerst niet gratis

Schollenpop
Schollenpop in 2019 voor het eerst niet gratis
Door RobZ op 12 juli 2019 - 12:30 1 Het Schollenpop festival, dat op 3 augustus op het Zuiderstrand in Scheveningen gehouden wordt, laat weten gedwongen te zijn voor het eerst entree te heffen.

Het festival geeft aan dat de kosten voor het organiseren van een muziekfestival de laatste jaren erg zijn gestegen. Vooral door strengere eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Ook zijn de subsidies van de gemeente teruggelopen.

Om de continuiteit te waarborgen heeft de Schollenpop organisatie ervoor gekozen, na 22 gratis edities, voor het eerst een bescheiden entree te gaan heffen. Bezoekers van Schollenpop gaan, als ze ouder dan 18 jaar oud zijn en na 15:00 uur 's middags, drie euro entree betalen. Hiervoor krijgen ze een muziekprogramma met onder andere VandenBerg's Moonkings, Snelle, EUT, X Raiders, Tim Akkerman en Luminize. Hier vind je al onze Schollenpop 2019 informatie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

BILLIE EILISH VERHUIST OP PUKKELPOP VAN DANCE HALL...Billie Eilish brak het afgelopen jaar wereldwijd door. In augustus staat de...

metropool

EERSTE NAMEN VOOR WINTER EDITIE BEERLAND FESTIVAL... Bier en muziek klinkt als een match made in heaven en laat daar ook een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.