Billie Eilish verhuist op Pukkelpop van Dance Hall naar Main Stage

review: Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Billie Eilish
Billie Eilish verhuist op Pukkelpop van Dance Hall naar Main Stage
Door RobZ op 12 juli 2019 - 17:06 1 Billie Eilish brak het afgelopen jaar wereldwijd door. In augustus staat de jonge Amerikaanse op Lowlands en Pukkelpop. Vandaag wordt bekend dat Pukkelpop ervoor kiest om Billie Eilish op 18 augustus neer te zetten op de Main Stage. Eigenlijk zou ze in de Dance Hall staan. Door het uitvallen van Good Charlotte was er een plek vrijgekomen op het grootste podium. Deze wordt dus door Billie Eilish ingenomen. Ze treedt op van 15:05 tot 16:05. Hier vind je al onze Pukkelpop 2019 informatie.

Chokri Mahassine, festivalorganisator Pukkelpop, over de verschuiving:
“Het gaat heel erg hard voor Billie Eilish, dat moet toch wel gezegd. We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn. We kregen ook een heleboel reacties van mensen die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn. Daar wilden we uiteraard graag aan tegemoet komen. Door de cancel van Good Charlotte kwam er een plek vrij op ons grootste podium. Plaats genoeg dus om haar in volle glorie aan het werk te zien!”

Lowlands heeft zijn tijdschema en podium-indeling nog niet bekend gemaakt. Het is dus nog even afwachten of Billie Eilish in de Alfa, Bravo of Heineken tent speelt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospop 20191

BOSPOP OPTREDEN STING LAST-MINUTE AFGEZEGDPech voor de bezoekers van Bospop 2019. Het festival in Weert laat weten dat...

Schollenpop

SCHOLLENPOP IN 2019 VOOR HET EERST NIET GRATIS Het Schollenpop festival, dat op 3 augustus op het Zuiderstrand in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.