The Black Keys op Down The Rabbit Hole

Down To The Rabbit Hole
The Black Keys op Down The Rabbit Hole
Door Maybellenee op 09 december 2013 - 12:44 1 Het nieuwe festival Down The Rabbit Hole maakt vandaag de eerste namen bekend. Via een puzzel zochten fans op Facebook naar de juiste bands. The Black Keys is een van de meest prominente namen. Daarnaast zijn ook Foals, MGMT, The Soft Moon en Thomas Dybdahl van de partij.

Het festival vindt plaats van 27 tot en met 29 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart via LiveNation. Er worden alleen driedagen-kaarten verkocht waarbij een plek op de tentencamping is inbegrepen. Deze tickets kosten €135,- (incl. servicekosten).

Binnenkort komen diverse andere overnachtingsmogelijkheden beschikbaar waaronder een beperkt aantal bungalows, tipi’s, legertenten en PodPads.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



werchter2005_74bij74

BLACK KEYS EN JACK JOHNSON VOOR ROCK WERCHTER 2014Rock Werchter gooit er vandaag weer twee mooie bevestigingen tegenaan. Het...

fortarocknieuwsklein3

IRON MAIDEN, ALTER BRIDGE EN MEER VOOR FORTAROCK Iron Maiden sluit Fortarock 2014 af, zo maakt de organisatie vandaag...

REACTIES

Avatar jeroensiep
ma 09 dec 2013 20:33

jeroensiep Zo dan, ze gaan hevig de concurrentiestrijd aan met Best Kept Secret. Zouden deze namen betekenen dat we deze namen daar ook kunnen gaan verwachten of juist niet? Foals en MGMT wil ik toch niet missen ook al heb ik ze dit jaar beide nog gezien.

 0
geen avatar
di 10 dec 2013 02:03

stan-the-man Oeeef, ik wilde graag naar BKS maar als ik nu lees dat the Black Keys naar DTRH komen dan begin ik ernstig te twijfelen of dat wel de goede keus is geweest. Kan iemand uitleggen of er een kans is dat the black keys op BKS komen? of dat ik die wens maar moet laten vervliegen;) thanks

 0
Avatar metalupyourass
di 10 dec 2013 07:15

metalupyourass Weer een nieuw festival, das al 3 soortgelijke festivals op 4 weekends. Is dat niet wat teveel van het goede? Je hebt dan ook nog eens Lowlands.
Vooral op die eerste 3 festivals zouden de goede namen wel eens te verspreid kunnen zitten, niet?
Mijn mening he.

 0
Avatar Ace2000
di 10 dec 2013 08:16

Ace2000 BKS en DTRH zijn concurrenten en zullen niet (zoals Pukkelpop en Lowlands) dezelfde namen boeken. Voor mij dus jammer dat Pixies al door BKS is gekaapt. DTRH heeft overigens geen dagkaarten, BKS wel.

 0
Avatar metalupyourass
di 10 dec 2013 08:26

metalupyourass Maar dat bedoel ik ook, zowel Pinkpop, BKS en DTRH jagen op dezelfde namen en ook wel beetje doelgroep. Als die 3 dan binnen de 4 weekends vallen in hetzelfde (kleine) landje als Nederland lijkt me dat toch veel.

 0
Avatar metalupyourass
di 10 dec 2013 08:44

metalupyourass Om een klein voorbeeld te geven, Pinkpop: Metallica, BKS: Pixies, DTRH: Black Keys. En dan kan je in juli naar Werchter en je hebt ze op 1 festival.
Ik vermoed dat dit bij volgende bevestigingen wel vaker zal terugkeren.

 0
Avatar jeroensiep
di 10 dec 2013 22:14

jeroensiep Ace2000 schreef:
BKS en DTRH zijn concurrenten en zullen niet (zoals Pukkelpop en Lowlands) dezelfde namen boeken. Voor mij dus jammer dat Pixies al door BKS is gekaapt. DTRH heeft overigens geen dagkaarten, BKS wel.
Dat zou wel heel jammer zijn, dan word de hoeveelheid goede bands in de buurt gehalveerd. Ze zouden toch wel sommige namen op beide festival kunnen hebben staan hopelijk? Misschien niet de headliners, maar toch wel Foals of MGMT? Ik denk dat ze tegelijk met Hurricane hun bevestigingen naar voren pas naar voren brengen. Het is ook wel fijn dat het niet hetzelfde weekend is dus dat je eventueel naar allebei kunt

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.